[contact]

Bulevardul Aviatorilor nr. 35, Sector 1, București

Andreea Mihaiu este designer grafic și din 2014 conduce, alături de Mihai Popescu și Andra Pavel, atelierul GRAPHO_MAT (de design, legătorie manuală, papetărie și serigrafie).
După ce a absolvit Facultatea de Arte Decorative, secția design grafic, în cadrul Universității de Arte București a lucrat o perioadă în publicitate. După încheierea acestui capitol a pornit atelierul GRAPHO_MAT în cadrul căruia activează până în prezent, legând cărți, creând identități, imprimând hârtii, desenând, îndoind hârtii, alături de cei doi colegi hiperactivi.
A avut două participări la concursul Cele mai frumoase cărți din România (2012, 2014) unde a căștigat premiul pentru tânăr designer și pentru experiment tipografic. La ediția de anul acesta se află printre nominalizați cu cartea Atelier Street Delivery.

Vlad este regizor, producător de film și, de curând, face parte dintr-o formație rock.
Din 2008 conduce echipa festivalului Anim'est și in 2011 a inițiat Animation Worksheep, o platformă educațională dedicată tinerilor animatori români și basarabeni, care se dezvoltă constant și care are ca principal scop să devină prima școală de film de animație din România.

După ce a absolvit Facultatea de film din cadrul UNATC, in 2006, a regizat și filmat o emisiune de sport extrem (2006-2007 – DNX Miorița Extremă), spoturi publicitare, filme corporate, un scurt film TV pentru copii (2008, Cod roșu) și un documentar (co-regizat si co-produs cu Andrei Tănase) despre micii kite-runneri care locuiesc și se joacă pe zidurile cetății din Ankara (2009-2010, Kings of the Castle). Kings of the Castle este filmat în parte cu telefonul mobil și e una din partile preferate din film pentru Vlad, pentru că sunt imagini foarte personale, unele filmate chiar de copiii din cetate. 


În prezent produce și regizează producții publicitare/corporate lucrează la un proiect de documentar început în Kosovo, în 2011, despre orașele segregate din Europa și la două scurtmetraje de animație la care este co-scenarist, co-regizor si co-producător. 
În plus, lucrează la poate cel mai personal proiect al său de pâna acum, un album de muzică rock, împreună cu colegii săi Radu Pop și Andrei Tănase.

Născut la 25 mai 1977 în Bucureşti, este curator şi director al Galeriei Posibile. A absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, secţia Pictură. În 2001 înființează galeria deINTERESE iar doi ani mai târziu în aceeasi locație Galeria Posibilă.

Ca director al Galeriei Posibile din 2003 până în prezent, Matei Câlţia a lucrat cu artişti consacraţi ai scenei de artă din România - printre care Anca Benera, Matei Bejenaru, Irina Botea, Ştefan Câlţia, Ion Dumitriu, Nicu Ilfoveanu, Ion Grigorescu, Gili Mocanu, Dan Perjovschi, Roman Tolici, cât şi cu teoreticieni şi curatori - cum ar fi Vladimir Bulat, Oana Tănase şi Ştefan Tiron, invitaţi să participe la diferite proiecte.

Activitatea expoziţională este dublată de una editorială. Cărţile la a căror redactare, editare, publicare a contribuit se numără albume de artist precum : INV 0028-0955 (2004), Detaliu - Ștefan Câlția (2004),Desene Recente - Roman Tolici (2006), Situaţii, Matei Bejenaru (2007), Steampunk Autochrome, Nicu Ilfoveanu (2007), Petite Histoire (2009), Ștefan Câlția. Locuri, (2014), Nu-mi place numai marea, dar și muntele! (2014) dar și cărţi-obiect sau cărţi de artist: Groapa de gunoi, Ion Dumitriu (2007), Bucureşti, Bruxelles, Chişinău, Dan Perjovschi (2008), Ştefan Câlţia - Desene pentru Herina (2008) , I II III IV V VI VII povești cu Ștefan Câlția (2013).

În 2014 a câștigat ex aequo premiul pentru cea mai frumoasă publicație la gala Bun de Tipar cu cartea I II III IV V VI VII povești cu Ștefan Câlția.