[contact]

Bulevardul Aviatorilor nr. 35, Sector 1, București

Open Doors Travel

 

Ne place să deschidem uși – fie că e vorba de noi perspective sau de noi provocări! Suntem agenția de turism care a lansat primele tururi alternative ale Bucureștiului și vrem să continuăm să descoperim orașul real, din spatele aparențelor cotidiene. Tururile pietonale alternative ghidate din cadrul festivalului Art Factory vor conduce publicul spre a cunoaște istoria si valoarea zonelor in care locatiile festivalului se integreaza ori s-au integrat, ca să înțelegem contextul și influența schimbărilor în viața oamenilor. Ce o să acoperim în tururile alternative: - descoperirea și problematizarea peisajului industrial abandonat - intervenții artistice în stradă - schimbările din contextul urban cu bune și cu rele - istorii uitate și curiozități Ghizii Suntem o echipă formată din ghizi și urbaniști, curioasă și pasionată de: #unoraș pentru oameni #explorare urbană #istorie, prezent și viitor Travel Outside the Box!

Art Factory vă invită și anul acesta să explorați zona industrială a cartierului Pantelimon, sub atenta îndrumare a prietenilor noștri de la Open Doors - Travel Outside the Box!

V-am pregătit două evenimente inedite de explorare urbană. Participarea este gratuită.

1. City Quest
Primul eveniment va fi un CITY QUEST care vă va purta pașii într-o vânătoare de comori prin punctele industriale cheie ale cartierului și vă va da ocazia să descoperiți povești uitate ale Pantelimonului. În plus, vă aşteptăm pe traseu şi cu câteva suprize şi probe practice distractive. Cu cine te gândeşti să faci echipă?


Participarea la City Quest se face pe bază de înscriere folosind următorul formular:
https://goo.gl/id1cCv


Echipele sunt de 3-5 persoane, dar aveţi şi opţiunea de a vă înscrie şi de a face, în limita posibilităţilor, echipă cu alţi doritori.

Când? - Sâmbătă, 1 Octombrie la ora 16:00 
Unde? - Stația de Metrou Costin Georgian.


2. Tur ghidat pietonal
Cel de-al doilea eveniment va fi un tur ghidat al cartierului Pantelimoni. Vom descoperi împreună zonele încărcate de istorie, giganţii industriali din trecut şi cum a evoluat până astăzi din cartierul dormitor în PTM care petrece, se reinventează, trăieşte.


Când? - Duminică, 2 Octombrie, la ora 16:00 
Unde? - Gura de Metrou Costin Georgian (ieşirea dinspre capătul autobuzelor)


Vă așteptăm!